Aktualności
„Wyjazd studyjny umożliwiający zdobycie wiedzy na temat tworzenia marki produktu lokalnego z uwzględnieniem potencjału obszaru wiejskiego”
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
„Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014–2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi”
„Operacja współfinansowana ze…
”Organizacja konkursu kulinarnego Kresowe Jadło”
,,Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Operacja współfinansowana ze…
"Z Dydyńskiego Ogrodu na Stół - warsztaty kulinarne”
,,Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”
,,Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 – Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi”
„Operacja współfinansowana…
Dziedzictwo kulinarne lasowiackiego regionu
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.
Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
„Operacja współfinansowana ze…
Promocja produktów tradycyjnych Powiatu Niżańskiego
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.
Instytucja Zarządzająca Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020 - Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
„Operacja współfinansowana ze…
Podkarpackie zwyczaje i tradycje wielkanocne - promocja obszarów wiejskich
Obrzędy Świąt Wielkanocy miały związek z ideą zmartwychwstania Chrystusa oraz odrodzenia się przyrody po zimie. Zarówno w liturgii i obrzędach kościelnych jak i w ludowej obrzędowości Wielkanoc symbolizuje zwycięstwo życia nad śmiercią. Na…